OVER ONS

K&L Assurantiën is onafhankelijk en veelzijdig. Opgericht in 1995 en al jarenlang met dezelfde vertrouwde aanspreekpunten. Per 1-1-2021 heeft Joost Schoonwater alle aandelen overgenomen en is het bedrijf verder onveranderd voortgezet met specialisten op het gebied van schadeverzekeringen, levensverzekeringen, hypotheken en schade afhandeling. U bent bij ons aan het goede adres voor advies en bemiddeling rondom al uw verzekeringen, hypotheken en financieringen. Dat doen we voor particulieren en bedrijven.

Het team bestaat uit:

  • Joost Schoonwater, eigenaar en allround adviseur
  • Bert Poot, specialist hypotheken
  • Brenda van Zanten, specialist schadeverzekeringen
  • Sandra Koek, schadebehandelaar
  • Petra Maurits, administratie

‘Wij zorgen er voor’. Wij zeggen het niet alleen regelmatig, we doen het ook. Het is wat ons drijft. Vanuit een persoonlijk contact adviseren wij u volledig onafhankelijk over uw verzekeringen, hypotheken en financieringen. Wij voegen vervolgens de daad bij het woord.

Vertrouwen vormt de basis van onze relatie. U krijgt van ons altijd een eerlijk en helder advies en wij houden u op de hoogte van de vervolgstappen. Zodat u zeker weet dat u niet alleen de verzekering heeft die het beste bij uw situatie past, maar dat het ook nog eens goed is geregeld.

Uiteraard stopt onze bemiddeling niet na gedane zaken. Gedurende de looptijd van de polis houden wij de vinger aan de pols. Wij verzorgen de afhandeling van eventuele wijzigingen en schades. U kunt dus blijvend op ons rekenen.